Heel Nederlands
Image default
Banen en opleidingen

Informatieanalist

Informatieanalist

Vast contract,
onbepaalde tijd
Fulltime

Daarom kies je voor deze vacature als informatieanalist bij ns

Jouw werk heeft onmiddellijk impact op de manier hoe ns haar processen uitvoert op landstreek van onderhoud, service, moderniseren en up-to-date liefhebben van ons tastbaar draag bij aan een van de meest duurzame maakt van mobiliteit. Je komt in een team dat jou met open armen ontvangt

Zo werkt het

Jouw werk heeft ongezouten impact op de methode hoe ns haar processen uitvoert op gebied van onderhoud, service, moderniseren en up-to-date vasthouden van nieuwe en bestaande sporen en dat merken dagelijks zo’n 1, 3 geheel getal reizigers. De geleverde it door deze divisie wordt door 4. 000 gebruikers toegepast waarvan voor het grootste divisie monteurs en engineers. Hier worden innovaties geïmplementeerd om het onderhoudsproces aan sporen in de breedste zin van het woord overigens te optimaliseren. Denk bv. Aan real time monitoring waar sensordata omgezet wordt in business slimheid om zo plaats conditioneel onderhoud door te ontwikkelen. Dit doen wij trouwens in samenwerking met onze data & analytics divisie.

Als informatieanalist ben je aansprakelijk voor het in papier brengen van het geheel van bedrijfseisen en -processen en deze zulk te beschrijven dat op land van dat afloop een beslissing kan word genomen over de ontstaan van een mogelijke ( informatie- of ict- ) ondersteuning. Dankzij jouw communicatieve en overtuigende skills ben je van onschatbare nuttigheid bij het:

Bijeen met de business overwegen over verdere afbakening van het probleemgebied en onderzoeken van organisatieaspecten en de wenselijkheid van de verandering. Aanprijzen over en vast autoriseren gesteld van de probleemdefinitie zijnde de gewenste situatie t. A. V. Informatievoorziening en opstellen van het plan van aanpak. Vervullen van de intermediair rol tussen gast en de it omstreken met relatie tot processen en gegevens.

Hier gebeurt het

De deelsoort it stoffelijk en onderhoud is één van de vijf grote it afdelingen te it operatie die bijeen het gehele ns operatie domein dienen als it afdeling. Te stoffelijk en onderhoud gaat het primair om alle it die nodig is om onze treinen ( steeds beter ) te kunnen servicen, verzorgd, moderniseren en softwarematig up-to-date houden van nieuwe en bestaande treinen. Te de deelsoort stoffelijk en onderhoud zijn drie afdelingen. De deelsoort it techniek richt zich voornamelijk op de it van de trein. Jouw taxistandplaats is utrecht.

Dit neem je mee

Je hebt minstens een afgeronde hbo of wo-opleiding minstens 3 jaar relevante ervaring als inlichting analist. Bekende en aantoonbare ervaring met agile / scrum en devops werken. Je bent sociaal behendig en communicatief : je begeeft je makkelijk in alle lag van de lichaam en kan snel schakelen tussen technische discussies met teams en functionele discussies met onze business. Je bent overtuigend : omstreken meenemen in het belang van een goed eindproduct. Je bent in staat mee te bewegen met verandering.

Op ns kun je rekenen

Werken bij ns betekent dat jij hét verschil kunt lepelen in de wereld van duurzame mobiliteit. Je beschaven deel uit van een anatomie die midden in de maatschappij staat en nederland in verplaatsing brengt. Maar als 1 van de grootste werkgevers van nederland bezitten we je zoveel meer te bieden. Voor deze functie is dit onder andere:

Een maximaal verdienste van € 5. 149, 08 bruto per maand ( o. B. V. 36-urige werkweek ). Een 36-urige werkweek. 3 % eindejaarsuitkering, 8 % vakantietoeslag en een uitstekende pensioenregeling. 5 weken snipperdag ( 180 uur ) op basis van een volledig dienstverband + 1, 1 week persoonlijk budget. De waarschijnlijkheid om drie christelijke feestdagen om te omwisselen voor drie niet-christelijke feestdagen. Je treinreizen in de 2e klas zijn kosteloos ; in de 1e klas zwerven kan tegenstrijdig een nietig eigen bijdrage. Kosteloos treinreizen in de daluren voor je gezinsleden. Korting op europese treinreizen zodra je 1 jaar bij ns werkt. Professionele ontwikkelingsmogelijkheden en een keuzeplan. De waarschijnlijkheid tot thuiswerken en flexibele kantooruren ( in samenkomst ). Bij goed werken, ontvang je na een jaar een vast verbintenis.

https://www.vindazo.nl/keywords/informatie-analist.html