Het valt niet te ontkennen: het wordt alsmaar drukker op de Nederlandse snelwegen. Een ochtendspits van meer dan 800 km is eerder regel dan uitzondering. Niet voor niets dat ongevallen steeds vaker voorkomen. Ben jij slachtoffer van een aanrijding en je hebt schade gereden? Laat je autoschade repareren door Meldschade Online. Snel en zonder gedoe!

Mensen zien op tegen het laten repareren van hun auto. Logisch. Het brengt onnodige kosten met zich mee en bovendien moet je vaak een dag vrij nemen van je werk. Meldschade heeft daar iets op gevonden. Je meldt je autoschade via WhatsApp en op afspraak word je auto opgehaald bij je thuis of op je werk. Uiteraard wordt de auto weer zo snel mogelijk bij je afgeleverd. Kun je niet zonder auto, dan krijg je een leenauto. Net zo makkelijk! Laat autoschade repareren zonder gedoe!

Hoe autoschade melden bij Meldschade?

Je hebt autoschade. Wacht er niet te lang mee om het te laten repareren, maar meld je schade online. Gewoon met WhatsApp. Op Meldschade Online of op de app kun je jouw autoschade melden:

Zo werkt autoschade repareren bij Meldschade Online:

  1. Uploadt of stuur enkele foto’s met WhatsApp,
  2. Je ontvangt een offerte op maat.
  3. Maak een afspraak met het servicecenter en je auto wordt op de afgesproken plaats en tijdstip opgehaald. Voor vervangend vervoer wordt gezorgd.

Ook kleine autoschades worden snel en professioneel gerepareerd

Meldschade Online gebruikt de nieuwste reparatietechnieken waardoor reparaties sneller en eenvoudiger kunnen worden uitgevoerd dan voorheen. Deukjes en putjes waarbij de lak nog intact is worden eruit gemasseerd. Spuitwerk hoeft er dan niet aan te pas te komen. Hierdoor zijn de herstelkosten van dit soort kleine autoschades een stuk lager zijn dan vroeger.

Wanneer er wel sprake is van lakschade, dan wordt dit hersteld middels spot-repair. Deze geavanceerde techniek zorgt ervoor dat de herstelwerkzaamheden zich concentreren op het beschadigde deel van de auto.

Wat zijn ca. de kosten van een reparatie?

Het laten repareren van kleine autoschade als deukjes, krasjes en putjes kosten ca. 200 – 300 euro wanneer je het bij een professioneel schadebedrijf als Meldschade Online. Deze professionele schadehersteller beschikt over het modernste apparatuur om kleine autoschades onzichtbaar weg te werken. Laat voortaan autoschade repareren zonder gedoe en zonder dat het jou tijd kost. Meldsschade Online haalt jouw auto voor de deur op en regelt vervangend vervoer als je dat wilt. Nadat de auto weer volledig gerepareerd is, wordt deze op het afgesproken moment netjes bij je afgeleverd.

Laat autoschade repareren door Meldschade Online

Autoschadebedrijf Meldschade Online is gespecialiseerd in kleine autoschades. Niet alleen lossen ze de schade voordelig en onzichtbaar op, maar met hun haal- en brengservice hoef je zelfs de deur niet meer uit om je auto naar het service repair center te brengen. En omdat Meldschade landelijke dekking heeft, wordt de auto direct voor de deur opgehaald en zo snel mogelijk weer afgeleverd. Is vervangend vervoer nodig? Dan wordt dit ook direct geregeld. Trouwens, het melden van autoschade bij Meldschade is ook heel eenvoudig, want als je schade hebt, maak je enkele foto’s, verstuurt deze met WhatsApp en ontvang je direct een offerte online. Weten hoe meldschade werkt? Kijk dan op de website van Meldschade Online.

Voor meer info : https://meldschade.online/autoschade-laten-repareren-of-nog-even-uitstellen/