Heel Nederlands
Image default
Auto’s en Motoren

Je auto verkopen bij de autogarage Hengelo?

Met een paar simpele handelingen kun je de waarde van je auto verhogen als je hem te koop bij de autogarage Hengelo aanbiedt. Het kan je in opbrengst honderden euro’s opleveren als je onderstaande tips toepast.

Een schone auto

Glanzende lak, stofvrij en schoon interieur, lege kofferbak en dashboardkastje, frisse motorruimte het helpt allemaal om de goede eerste indruk neer te zetten als je auto wilt verkopen bij de autogarage Hengelo.  Als zelf poetsen onvoldoende resultaat oplevert overweeg dan eens de investering in een professionele poetsbeurt. Maak ook alvast  meerdere foto’s als de auto er gepoetst en wel bijstaat, zorg daarbij voor een rustige achtergrond, deze kan je dan aan de autogarage Hengelo aanleveren.

Onderhoudshistorie

Bij een auto verkopen bij de autogarage Hengelo is een actueel en bijgewerkt onderhoudsboekjes een pré. Het is het beste bewijs om aan te tonen dat je de auto altijd goed hebt onderhouden. Het verlengen van een aflopende APK is ook de moeite waard en geen enorme investering. Controleer ook bij het RDW of de kilometerstand van je auto logisch is. Bij een onlogische of onbekende kilometerstand worden potentiele kopers toch altijd wat voorzichtiger. Tegenwoordig komen teruggedraaide tellers niet meer zo heel vaak voor, maar een typfoutje in de onderhoudshistorie waardoor je auto het predicaat ‘onlogisch’ krijgt is zo gemaakt. Een auto verkopen bij de autogarage Hengelo wil je immers wel eerlijk doen. Wees daarom ook eerlijk over schades en gebreken. Technische mankementen kun je bij de autogarage Hengelo laten verhelpen, maar op het moment van verkopen moet dat natuurlijk nog wel rendabel zijn. Kies je ervoor om niet te repareren, zorg dan dat de uiteindelijke koper je geen verwijten kunt maken. Als laatste bij een auto verkopen is het goed om je te oriënteren op gangbare vraagprijzen in de markt. Wat wordt er gevraagd voor vergelijkbare auto’s verkopen bij andere garages? Zo kun je op een goede manier je auto verkopen bij de autogarage Hengelo.