Heel Nederlands
Image default
Auto’s en Motoren

Geen last van de warmte met een SPAL-ventilator

Het wordt steeds vaker tropisch warm in Nederland. Dan is het geen pretje om met de auto op pad te moeten. Soms is het stuur bijna te heet om vast te pakken. Op zulke dagen wenst u dat u een SPAL-ventilator in uw auto heeft. En dat is heel simpel te realiseren, want zo’n krachtige ventilator kunt u in vrijwel iedere auto laten inbouwen. Nog beter bent u natuurlijk af met airco in de auto. Laat als uw auto is voorzien van airconditioning, de condensor van de airco regelmatig nakijken door bijvoorbeeld RDN in Noord-Brabant. Dit voorkomt storingen en daardoor dure reparaties.

Zo gaat u zorgeloos op pad met de auto

Wanneer u met warm weer met de auto op pad gaat, zorg dan dat u altijd water bij u heeft voor het geval u met pech langs de weg komt te staan. Maar comfort onderweg is natuurlijk ook wel prettig. Hiervoor zorgt een SPAL-ventilator. Zet voordat u vertrekt even de ramen open, zodat de ergste warmte uit de auto kan stromen. Zet de ventilator aan zodra u rijdt en u zult merken dat het al snel minder verstikkend heet is. Als u een aircosysteem heeft dan zorgt de condensor van de airco ervoor dat de temperatuur op een door u bepaald niveau wordt gebracht en daar ook op blijft gedurende uw rit door Noord-Brabant of elders in het land. Steeds meer auto’s die nieuw van de fabriek komen hebben standaard airconditioning aan boord.

Onderneem actie bij gebreken

Wanneer u merkt dat de airco in de auto niet meer goed werkt dan is het zaak om hier een ervaren monteur naar te laten kijken. Vaak zit het probleem in de condensor. De condensor van de airco in Noord-Brabant laten repareren of onderhouden doet u bij RDN. Bij dit vakkundige bedrijf weten ze daar wel raad mee. U kunt hier ook terecht als u een SPAL-ventilator wilt laten plaatsen. Een afspraak maakt u heel eenvoudig telefonisch via de contactgegevens op de website.