Heel Nederlands
Image default
Auto’s en Motoren

Automaterialen in Enschede voor uw bedrijf bestellen

Automaterialen in Enschede voor uw autogarage, agrarische onderneming of autopoetsbedrijf bestellen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wilt u graag zakelijk bestellen, dan krijgt u toegang tot de portal van Deldense.nl. Zo krijgt u inzicht in wanneer de bestelling bij u kan zijn, maar weet u ook op welke andere momenten de producten bij u bezorgd kunnen worden.

De routes worden tot wel zes keer per dag door onze eigen bezorgers gereden. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van derden en hebben wij de bezorging in onze eigen hand. We kunnen daardoor gemakkelijk retourneringen of defecte producten met ons mee terugnemen, indien dit van toepassing is natuurlijk.

Voordelen van ons B2B portaal

Heeft u toegang tot het portaal, dan zal u van nog meer voordelen profiteren. In ons portaal kunt u de producten natuurlijk al voor een scherpe prijs inkopen, maar dit kan ook op kenteken. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste producten bestellen en bestelt u minder snel het verkeerde product. Er zijn zoveel automodellen en merken, waardoor het wel handig is dat er ook een kentekenfunctie is ingebouwd. Verder is het ook handig om toegang te hebben tot het complete assortiment.

Denk aan ruitenwissers, remschijven, remblokken, accu’s, maar ook aan autopoetsproducten voor de professionele poetser: u kunt het zo gek niet bedenken of het is wel te bestellen via ons B2B portaal. Wat ons onderscheidt van anderen, is onze familiaire en deskundige aanpak.

Automaterialen in Enschede met eigen bezorgservice laten bezorgen

Ons familiebedrijf zet de klant nog steeds centraal, zelfs na 41 jaar. Dat wij onze automaterialen in Enschede met onze eigen bezorgservice leveren, heeft als groot voordeel dat wij echt snel bij u kunnen zijn. U zal immers ook weer een moment met uw eigen klant afspreken, zodat ze ongeveer weten wanneer hun auto gepoetst is of is voorzien van onderhoud. Als particulier kunt u ook bij ons terecht: in onze automaterialen webshop of in onze winkel.

https://www.deldense.nl/