Heel Nederlands
Image default
Aanbiedingen

Website prijs

Wat is de prijs van een website?

De prijs van een website verschilt altijd, geen 2 websites zijn dezelfde. Je kan wel een onderscheid maken tussen een basic website, die meestal statisch is. Statisch wil zeggen dat de site weinig veranderd van inhoud. Zo’n basic website heeft bij Deal webdesign een startprijs van €450. Daar komt een extra kost bij van €40 per pagina.

Daarnaast heb je ook dynamische websites. Hierbij verandert de inhoud redelijk veel en gaat men veeleer overstappen naar een content management systeem zoals Joomla of Drupal. Hier kan men meerdere modules aan koppelen zoals een gastenboek of een kalender. De startprijs hier is €850. Voor de prijzen van de extra modules neem je best even contact op via mail of telefoon.

In deze prijs zit het voorontwerp en de programmatie van de interface. De opmaak van de webpagina’s wordt telkens gedaan met veel zorg. Indien nodig worden er professionele foto’s aangekocht vanop istockphoto’s, die geven de site een mooie look-and-feel. De site wordt achteraf getest in iedere webbrowser: internet explorer, firefox, safari en google chrome. Wij garanderen een up-time van 99.99%

Indien u dat wil kunnen we de site promoten dankzij SEO. Hierdoor krijg je meer bezoekers naar jouw site. Dit wordt allemaal zwart op wit opgevolgd en bewezen dankzij de analytics module. Deze heeft een éénmalige kost van €50 en moet je zeker laten implementeren. Voor meer informatie verwijs ik u door naar de website.

Voor meer info : http://www.deal-webdesign.be/website-prijs