Heel Nederlands
Image default
Aanbiedingen

Jouw vertrouwde makelaar in Enschede

Jouw vertrouwde makelaar in Enschede

Welkom bij Marcel Kon makelaardij in Enschede. Dankzij onze jarenlange ervaring in de makelaarsbranche én een team van echte Twentenaren ben jij aan het juiste adres voor koop, verkoop, huur en verhuur van woningen en bedrijfspanden in heel Twente!

Wil jij in deze bijzondere tijden heel graag weten wat je huis waard is? Doe dan een gratis waardebepaling van je huis via onze eigen website. Na het invullen van enkele gegevens krijg je een vrijblijvende waardescan zodat je kunt bepalen of het interessant genoeg is om je huis nu wel of niet verkopen. Raak je enthousiast? Dan is het tijd om natuurlijk snel een afspraak in te plannen met ons team via 053 – 430 7370 of stuur een mail naar enschede@marcel-kon.nl. Voor al onze specialisaties staat ons team klaar met raad en daad – aankoop, taxaties, verhuur bedrijfsvastgoed en woningtaxaties.

Ik wil mijn huis verkopen in Enschede

Je huis tegen de meest gunstige voorwaarden verkopen in Enschede doe je natuurlijk bij Marcel Kon makelaardij. Wat is jouw situatie en hoe wil je je huis verkopen? Vragen waar we graag met je over willen nadenken. Meestal betekent een huis verkopen een goed teken. Je wilt verder, groter wonen of anders wonen met een nieuw verhaal. Of je gaat scheiden en bent genoodzaakt om je huis te verkopen. Wat de reden ook mag zijn, positief of negatief, wij helpen je verder in je nieuwe stap in je leven. Dat bepaalt ook de insteek van ons gesprek. We willen je graag persoonlijk helpen en dat kan het beste met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of bij jou ( jullie ) thuis in de avonduren. Want we begrijpen heel goed dat als tweeverdieners overdag een afspraak inplannen heel moeilijk is.

De eerste stap is het bepalen van de waarde van jouw huis. Naast de gratis waardebepaling geven wij ook een verkoopindicatie, waarin wij kansen en mogelijkheden bespreken om jouw woning zo succesvol mogelijk te verkopen. Voor het kopen van een huis is een taxatie rapport nodig. Hierover later meer.

Huis kopen in Enschede

Jij wilt je droom huis kopen in Enschede ? Dan gaan wij voor je aan de slag als aankoopmakelaar!

Ben je op zoek naar een nieuwe huis in Enschede om omstreken? Grote kans dat je in deze tijd snel moet handelen en heel oplettend moet zijn voor nieuw aanbod. De woningmarkt in Enschede staat enorm onder druk en woningen worden verkocht ver boven de vraagprijs. Ben je nieuw op de markt dan komt er van alles op je af en kun je zelfs gedemotiveerd raken doordat je telkens overboden wordt. Om deze uitdaging toch de baas te zijn kun je de hulp inroepen van onze aankoopmakelaars in Enschede.

Een huis kopen is ook vaak emotie. Wij laten ons in ieder geval NIET leiden door emoties en kunnen daarom voor jou de beslissingen nemen voor een goede deal. We kijken realistisch naar zaken, kunnen objectief zijn en zullen onze klanten daarom ook eerlijk adviseren. Dus sta je voor de keuze om een nieuw huis te kopen, of wil je graag verhuizen en je bestaande huis verkopen. Wij helpen je bij het vinden van de best passende woonoplossing.

Binnen 48uur een woningtaxatie in Enschede of omstreken

Wil je een gevalideerd taxatierapport nodig voor de financiering van een huis? Dan staan onze erkende taxateurs je graag te woord!

Bij de koop of verkoop van een woning is het belangrijk om te weten wat de marktwaarde is. Geldvertrekkers willen daarom een rapport zien waarin wordt beschreven waarom het huis een bepaalde waarde vertegenwoordigd. Marcel Kon makelaars is een erkende NWWI taxateur – gecertificeerd en onafhankelijk. We rekenen een vast bedrag voor iedere taxatie. Dus je weet precies wat je kunt verwachten zonder verrassingen achteraf. Dat is wel zo fijn, niet waar?

Een taxatie afspraak inplannen of heb je nog vragen? Bel ons dan op 053 – 430 7370

https://www.marcel-kon.nl/