Heel Nederlands
Image default
Aanbiedingen

Het Ajax alarmsysteem, zeer populair in Nederland.

Ajax alarmsysteem op basis van GSM en LAN te bedienen met app op uw smartphone. Een populair merk in Nederland!

 

De starterskit van Ajax is de basis om je woning of kantoor te beveiligen. Het alarmsysteem werkt via het betrouwbare GSM netwerk en uw vaste internet verbiding en is voorzien van een back-up batterij zodat je alarm ook werkt als de stroom uitgevallen is. De installatie is zeer eenvoudig. De kit bestaat uit het bedieningspaneel waarin je een gsm simkaart plaatst, 1 draadloze bewegingsmelder, 1 draadloos deurcontact, 2 afstandsbedieningen en 2 RFID tags. Je kunt tot maar liefst vijftig draadloze sensoren aansluiten. In de ajax app programmeer je tot 5 telefoonnummers. Meer dan voldoende om je huis of kantoor comfortabel te beveiligen. Het Ajaxalarmsysteem bedien je op het paneel zelf, de afstandsbediening en de Ajax Alarm App voor iOS en voor Android.

 

Het Ajax alarmsysteem

 

Draadloze alarmsystemen van Ajax is een erg goed en effectief middel om inbrekers tegen te gaan. Mocht een inbreker toch een poging doen zal het alarmsysteem dit direct detecteren en de inbreker zal daardoor op de vlucht gaan waardoor ze geen of minimale bezittingen hebben kunnen ontvreemde. Ook bent u ervan verzekerd dat er geen ongenodigde gasten uw huis kunnen betreden als u ligt te slapen.

 

Draadloze alarmsystemen werken ook veel beter dan vroeger. Er zijn nog wel een aantal specificaties waar u goed naar moet kijken om een kwaliteit alarmsysteem aan te schaffen.

 

Op MR-Beveiliging.nl kunt u diverse kwaliteits draadloze alarmsystemen terug vinden. Hier worden ook alle beste alarmsystemen beschreven. Heeft u vragen of advies nodig, raden wij van harte aan om contact met ze op te nemen. Ze zijn erg vriendelijk en nemen alle tijd om al uw vragen te beantwoorden.

 

Ze verkopen onder andere Jablotron, Ajax en M&C deurcilinders

Voor meer info : https://mr-beveiliging.nl/product-category/alarmsystemen/ajax-alarm/