Heel Nederlands
Image default
Aanbiedingen

Fiat modellen door de jaren heen

F.I.A.T. is een afkorting die staat voor Fabbrica Italiana Automobili Torino, Na de oprichting in 1899 is FIAT uitgegroeid tot het symbool van de technologische en creatieve ondernemingen van Italië.

In 2019 vierde Fiat zijn 120-jarig jubileum, een mijlpaal die maar heel weinig autofabrikanten kunnen claimen.

 

Iconische Fiat modellen

Nuova Millecento

In 1953 lanceert Fiat de Nuova 1100. Het is een echte gezinswagen. Opmerkelijk zijn de voorste portieren. Ze scharnieren tegen de rijrichting in. 

 

Fiat 600

In 1955 introduceert Fiat 600. Het is de eerste Fiat met motor achterin. De compacte 600 groeit uit tot een waar succes. Naast de meer dan 2,5 miljoen exemplaren die in Italië zijn gebouwd, zijn onder ander merknamen ook nog eens 2,5 miljoen gebouwd. In Joegoslavië werd hij verkocht als de Zastava 750, in Spanje als de Seat 600.

 

Cinquecento

De charmantste van alle Fiats is de kleine 500 die in 1957 op de markt verschijnt. De originele 500 is uitgegroeid tot een echte cultauto. De kleine 500 was betaalbaar, wendbaar en makkelijk te onderhouden.

 

De 124 in al zijn vormen

De populairste Fiat aller tijden is de 124. Hij ontwerp werd ook verkocht als Spaanse Seat, Russische Lada, Turkse Tofas, Indische Premier en Zuid-Koreaanse Kia. 

 

De Panda

In 1980 introduceert Fiat de Panda. Hij munt uit in eenvoud. In zijn originele vorm en na meer dan 4,5 miljoen geproduceerde exemplaren krijgt de Panda in 2003 een opvolger met vijf deuren en dezelfde typebenaming. De Panda is momenteel aan zijn derde generatie toe en is nog altijd de meest verkochte auto in Italië.

 

Uno

De Fiat 127 wordt in 1983 opgevolgd door de Uno, na de Panda de tweede auto die wordt ontworpen door de Italiaanse designer Giugiaro. De Uno verbaast met zijn ruime interieur. 

 

Fiat Private Lease

Het private leasen van een Fiat wordt steeds populairder. Bij private lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. Hierbij zijn alle kosten inclusief. De kosten voor afschrijvingen, een allrisk-autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, pechhulp en banden zijn inclusief. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij.

 

Bij private lease lease je een auto naar keuze voor 12 tot 60 maanden. Wanneer het contract afgelopen is, lever je de leaseauto weer in.

 

Private Lease betekent dat je in een gloednieuwe auto kunt rijden zonder dat je daar ineens een groot bedrag voor moet betalen.

De meest gekozen private leaseauto’s zijn de kleinere auto’s, een segment waar Fiat sterk vertegenwoordigd is. Een kleine private lease auto rijd je al vanaf zo’n € 200,- per maand.

 

Fiat 500 Private Lease

Hij heeft een geweldig leuk uiterlijk en is met zijn compacte buitenmaten en voldoende binnenruimte prima inzetbaar als stadsauto. De Fiat 500 is en blijft een icoon.

Via Fiat 500 Private Lease is het mogelijk om de nieuwe Fiat 500 Hybrid te rijden voor een vast bedrag per maand. De Fiat 500 Hybrid is zuiniger en milieuvriendelijker dan voorheen.

Fiat Panda private Lease

De Fiat Panda werd in 1908 geïntroduceerd en bleef met minimale wijzigingen tot 2003 in productie. De tweede generatie, die vaak de nieuwe Panda wordt genoemd, werd in 2004 Auto van het jaar.

De nieuwe Fiat Panda heeft een rijke uitrusting gekregen en talrijke technische innovaties. De hybride motoren garanderen een lage C02 uitstoot en zuinig brandstofverbruik. Via Fiat Panda Private Lease is het mogelijk om voor een laag maandbedrag in een hele praktische stadsauto te rijden.  

Private Lease

Peugeot modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Peugeot Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

https://leaseauto.nl/private-lease/fiat/