Heel Nederlands
Image default
Aanbiedingen

Al vanaf kinds af aan wilde ik een weddingplanner worden

Al vanaf mijn zevende wilde ik heel graag een weddingplanner worden. In het begin dacht ik niet dat het echt een beroep was dat je kon uitoefenen en dat je maar wat moest regelen en organiseren. Maar er zit meer achter dan iedereen denkt. Ik ben zelf gek op bruiloften en ben een echte organisator. Ik wil graag mijn eigen bedrijf beginnen, maar daarvoor moet ik eerst een opleiding volgen. Dus ging ik op zoek naar de beste opleidingen voor een weddingplanner.

Een goede opleiding zoeken om een weddingplanner te worden

Omdat ik een weddingplanner wilde worden, moet ik daarvoor een opleiding volgen zodat ik het vak officieel mag uitvoeren. Maar in het begin had ik geen idee waar ik moest beginnen met zoeken. Ik dacht dat ik gewoon bij verschillende scholen kon kijken ervoor maar het is iets exclusiever dan ik dacht. Dus ben ik verder gaan kijken op het internet en daar vond ik wel een aantal sites waar ik een opleiding kon volgen. Zoals de website van NEA Weddingplanner school. Dit leek mij erg interessant en ben meteen alle informatie op de website gaan lezen en bekijken of deze school iets voor mij was.

Veel geleerd van de opleiding

De opleiding vond ik goed bij mij passen en ik had mij direct ingeschreven. Binnen een paar maanden kreeg ik een aantal lessen en cursussen die ik moest volgen om mijn droom achterna te gaan. We kregen goede lesstof die handig was in de praktijk en oefende veel met echte klanten. Deze ervaring heeft mij erg goed gedaan en daardoor kan ik nu veel meer dan ik had gedacht. Na een half jaar was ik klaar met de opleiding en geslaagd. Nu ben ik een officiële weddingplanner en heb ik mijn eigen bedrijfje opgericht. Ik mag elke dag mensen blij maken met mijn beroep.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over NEA Weddingplanner school en over hun opleidingen? Bekijk dan eens de website www.weddingplannerschool.nl voor meer informatie over wat zij voor u kunnen betekenen en nog veel meer.